Ковток свіжого повітря - в Альпах з'явилася гігантська картина на тему коронавіруса
Категорія
Культура
Дата публікації

Ковток свіжого повітря - в Альпах з'явилася гігантська картина на тему коронавіруса

Ковток свіжого повітря - в Альпах з'явилася гігантська картина на тему коронавіруса
Джерело:  online.ua

В Альпах з'явилася гігантська картина на тему коронавіруса - франко-швейцарський художник Гійом Легро, відомий під псевдонімом Сайпе, присвятив свою нову роботу пандемії. Він намалював її біорозкладаною фарбою на траві на площі 3 тисяч квадратних метрів. Нова картина Сайпе називається "Поза кризою". На ній художник зобразив дівчинку, яка намалювала людей, що  тримаються за руки. Видовищні фото нової картини Сайпе були опубліковані на його сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Своєю новою картиною художник вирішив подарувати трохи надії та підбадьорити всіх людей, які сьогодні сидять вдома через пандемію коронавіруса. Він написав її в швейцарських Альпах, в комуні Лезен округу Егль. Площа картини склала три тисячі квадратних метрів.

"Під час пандемії більшість людей обмежені. Це стосується нас усіх, ми стикаємося з різними проблемами і труднощами, і я вирішив намалювати цю фреску під назвою «Поза кризою» поруч з будинком, щоб поділитися з вами оптимізмом і ковтком свіжого повітря", - підписав своє творіння Сайпе

Передплатники художника в соцмережі в захваті від його нової картини на тему коронавірусу. Вони зізналися, що його фантастичне мистецтво торкнулося їх прямо в серце.

"Це неймовірно красиво", "Я знову втратив дар мови! Чудово, захоплює дух !!", "Я б витлумачив це як вираз солідарності між усіма народами в боротьбі з пандемією коронавіруса", "Спасибі за всю цю доброту, яку ви даруєте світу "," Дуже сильне послання! ", - коментують нову картину сайпи в соцмережі.

Як і всі інші картини Гійома Легро, його новий шедевр є тимчасовим. Свої величезні графіті він робить аерозольною фарбою на основі вугілля та крейди на траві на великих територіях, тому їх найкраще видно з повітря. Зазвичай Сайпе створює роботи на схилах гір і в парках. Зокрема, він писав картини в містах по всьому світу, включаючи Париж, Буенос-Айрес і Ліверпуль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що знаменитий британський вуличний художник Бенксі, картини якого користуються великою популярністю у всьому світі, створив новий шедевр у власній ванній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?