Кожна пачка заражена салом: соцмережі висміяли заборону української солі в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Кожна пачка заражена салом: соцмережі висміяли заборону української солі в Росії

Кожна пачка заражена салом: соцмережі висміяли заборону української солі в Росії
Джерело:  online.ua

У Росії з 1 листопада набуло чинності е мбарго на сіль, застосоване в рамках "антисанкцій" РФ проти США, країн ЄС та України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
При цьому до впровадження ембарго одним з головних імпортерів солі в Росію була Україна. Основним постачальником солі в Росію була українська "Артемсіль".
Напередодні стало відомо, що компанія "Сіль Русі" розпочала будівництво заводу з виробництва солі і розробку соляного родовища в Нижньогородській області РФ.
При цьому раніше зазначалося, що заборона української солі грає на руку синові генпрокурора РФ Юрія Чайки Артему Чайці, який є власником соляних заводів в Росії.
Нагадаємо, продовольче ембарго у відповідь на санкції Заходу за анексію Криму діє в Росії з 7 серпня 2014 року щодо продукції з США, Євросоюзу, Австралії, Норвегії та Канади. З 13 серпня 2015 року в список цих країн включені такі, що приєдналися до антиросійських санкцій, Албанія, Чорногорія, Ісландія, Ліхтенштейн, з першого січня 2016 року - Україна.
Новина про набуття чинності ембарго на українську сіль розвеселила користувачів соцмереж.



«Тепер контрабандну сіль росіяни розчинятимуть у морі :)», - пишуть в Twitter «Євровата».


«А Росія їстиме сіль сина Чайки», - коментує в Twitter «Самуїл Іванович».




«Ось це вірно, ось це правильно, кожна пачка заражена салом, і хто їсть цю сіль, той стає хохлом», - іронізує в Twitter «Місіс КАЦМАН».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах веселилися через те, що Росія внесла сіль до переліку продуктів, на які поширюється російське продовольче ембарго, відзначаючи, що це рішення грає на руку синові генпрокурора РФ Юрія Чайки Артему Чайці, який є власником соляних заводів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?