Кожні 2-3 місяці в Енергодарі у невідомому напрямку зникають гауляйтери — мер міста
Категорія
Україна
Дата публікації

Кожні 2-3 місяці в Енергодарі у невідомому напрямку зникають гауляйтери — мер міста

Кожні 2-3 місяці в Енергодарі у невідомому напрямку зникають гауляйтери — мер міста
Джерело:  online.ua

Законний мер тимчасово окупованого Енергодара Дмитро Орлов розповів online.ua про окупаційну владу у місті та чи багато містян пішли на співпрацю з ворогом.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

У Енергодарі вже змінилося 5 гауляйтерів

Дмитро Орлов зазначає, що у місті нестабільна ситуація з окупаційною владою.

Якщо брати гауляйтерів, то, здається, вже п'ятий гауляйтер в Енергодарі. Вони затримуються не надовго. Місяць два-три максимум і міняється. Куди дівається попередній, взагалі невідомо. Хтось говорить, що вони до Криму або закордон тікають.

Мер зазначає, що майже ніхто з адміністрації міської ради Енергодара не пішов на співпрацю з окупантами.

І більшість виїхали на підконтрольну територію, продовжують працювати дистанційно для того, щоб забезпечувати всі необхідні процеси, що стосуються і гуманітарної складової, і соціально незахищених верств, тимчасово переміщених осіб вже на підконтрольній території. Також освіта дистанційного працює. Тобто процесів багато. Це добрий знак.

Орлов вважає, що майже ніхто не пішов на співпрацю з окупантами у місті, а ті, хто приїжджають, і опиняються в окупаційній владі, не є фахівцями в цій галузі.

Тобто це просто люди, фактично з вулиці або з інших територій окупованих. Майже нічого організувати в них такого не вдається.

Що відомо про колаборантів в Енергодарі

Мер міста повідомив, що деяким з тих, хто пішов на співпрацю з ворогом вже навіть підготовлені матеріали та оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Чекаємо на якомога скорішої деокупації, і люди, які пішли на співпрацю свідомо, не під тиском, отримають відповідні судові і реальні вироки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?