КПВВ на Донбасі переходять на новий режим - як буде проходити пропуск громадян
Категорія
Україна
Дата публікації

КПВВ на Донбасі переходять на новий режим - як буде проходити пропуск громадян

КПВВ на Донбасі переходять на новий режим - як буде проходити пропуск громадян
Джерело:  online.ua

З 1 березня 2020 року всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі переходять на новий режим роботи по весняному графіку - пропуск громадян та транспортих засобів буде здійснюватися по-новому. Про зміни в роботі КПВВ повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Весняний графік роботи КПВВ на Донбасі передбачає, що пункти пропуску будуть відкриватися о 7:00 за київським часом. Операції по пропуску громадян та транспортних засобів на контрольно-пропускних пунктах будуть здійснюватися до 18:30. Таким чином, час роботи КПВВ збільшується, оскільки в зимовий період контрольні пункти працювали з 8:00 до 17:00 годин. У зв'язку новим графіком роботи Державна прикордонна служба України просить українців враховувати дану інформацію при плануванні поїздок через лінію розмежування.

Нагадаємо, з 27 лютого на всіх КПВВ на Донбасі посилили контроль. Всім громадянам, які виїжджають з ОРДЛО, перевіряють температуру тіла. Рішення про додатковий контроль пов'язано зі спалахом коронавірусної інфекції Covid-19 в світі. У разі виявлення підвищеної температури та інших ознак ГРВІ, громадян будуть направляти до медичних установ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 1 березня Україна змінює правила виїзду в Росію. Вже з завтрашнього дня виїхати на територію РФ буде можливо тільки за закордонними паспортами. В'їхати з території Росії можна буде як і раніше, за внутрішніми паспортами і свідоцтвами про народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?