Крах Ту-154: чорний ящик видав першу важливу інформацію
Категорія
Світ
Дата публікації

Крах Ту-154: чорний ящик видав першу важливу інформацію

Крах Ту-154: чорний ящик видав першу важливу інформацію

Попередній аналіз записів одного з бортових самописців  літака Ту-154, який зазнав аварії 25 грудня над Чорним морем, показав, що мала місце помилка пілотування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Неназване джерело видання розповіло, що аналіз «чорного ящика», який провели фахівці центру ВПС Міноборони РФ, підтверджує версію про помилку пілотування. Ніяких подробиць джерело не повідомило.
«Завершено попередній аналіз показань самописця. Він дозволяє зробити висновок про те, що версія катастрофи, пов'язана з помилкою пілотування повітряного судна, є пріоритетною», - сказав співрозмовник видання.

Читайте також: Крах Ту-154: в Росії розповіли, як саме падав літак
Разом з тим джерело видання в оперативному штабі на місці катастрофи повідомило, що причиною катастрофи Ту-154 стала позаштатна робота закрилків, яка привела до втрати підйомної сили і «звалювання» літака. З якої причини закрилки могли спрацювати нештатно, джерело агентства не уточнило. Офіційного підтвердження ця інформація не отримала.
Як повідомляв ONLINE.UA,  російські експерти в якості основної версії причин катастрофи Ту-154 над Чорним морем 25 грудня розглядають потрапляння в двигуни літака стороннього предмета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?