Краща молода легкоатлетка Європи 2019: українка виграла престижну премію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Краща молода легкоатлетка Європи 2019: українка виграла престижну премію

Краща молода легкоатлетка Європи 2019: українка виграла престижну премію
Джерело:  online.ua

Українська спортсменка Ярослава Магучіх отримала перемогу на престижній премії EA Golden Tracks в номінації "Зірка, яка сходить". 18-річну українку визнали найкращою молодою легкоатлеткою Європи в 2019 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Європейської легкоатлетичної асоціації.

Почесний титул української стрибунці в висоту присудили за перемогу на молодіжному чемпіонаті Європи U20, а також друге місце на дорослому чемпіонаті світу в Досі - там вона двічі побила юніорський світовий рекорд зі стрибків у висоту (2,02 м і 2,04 м) і стала наймолодшою медалісткою в історії змагань.

У трійку фіналістів в номінації "Зірка, яка сходить" премії EA Golden Tracks, церемонія нагородження якої проходила в Талліні, також потрапив українець Михайло Кохан. У 2019 він виграв чемпіонат Європи U20 з юніорських рекордом континенту з метання молота (84,73 м), а в жовтні посів п'яте місце вже на дорослому чемпіонаті світу.

Кращою легкоатлеткою 2019 року на EA Golden Tracks названа чемпіонка світу зі стрибків у висоту Марія Ласіцкене, яка виступає під нейтральним прапором, а найкращим легкоатлетом став чемпіон світу в бігу на 400 метрів з бар'єрами норвежець Карстен Варгольм.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український борець греко-римського стилю Жан Беленюк виграв Чемпіонат світу з боротьби в Нур-Султана (Казахстан). Він здобув перемогу в фіналі вагової категорії до 87 кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?