Кремль готується до масової видачі паспортів РФ в окупованих районах Херсонської і Запорізької областей
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль готується до масової видачі паспортів РФ в окупованих районах Херсонської і Запорізької областей

Кремль готується до масової видачі паспортів РФ в окупованих районах Херсонської і Запорізької областей
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін підписав указ про спрощену процедуру отримання громадянства РФ жителями окупованих районів Херсонської та Запорізької областей.

Джерело: сайт Кремля

Кремль готується до масової видачі паспортів РФ на Херсонщині та на Запоріжжі

При цьому, тим часом у так званій "адміністрації Запорізької області" заявили, що готують інфраструктуру для організації видачі жителям російських паспортів.

Варто зазначити, що в 2019 році РФ встановила спрощену видачу громадянства мешканцям самопроголошених "ДНР" та "ЛНР". Наразі Путін своїм указом додав до цього ж закону про спрощене громадянство Херсонську та Запорізьку області.

У той же час заступник очільника МЗС РФ Андрій Руденко нахабно заявив про готовність Кремля створити коридор для вивозу українського зерна, але тільки за умови зняття з Росії західних санкцій.

Крім того, російський чиновник додав, що Україна зобов'язана самостійно розмінувати всі порти.

РФ також вимагає розмінування з боку України всіх портів, де стоять кораблі. Росія готова надати необхідний гуманітарний прохід, що вона робить щодня, - заявив Руденко.

Між тим очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай заперечує блокування окупаційною кремлівською армією автомобільної траси Бахмут-Лисичанськ.

Як відзначив Гайдай, “дорога життя” продовжує прострілюватись, однак сьогодні все ж вдалося провезти по ній гуманітарні вантажі.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

Попри інформацію різних ЗМІ, станом на сьогодні, пересування дорогою й надалі можливо.

Голова Луганської ОДА закликав довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Писати "росіяни перерізали сполучення трасою Лисичанськ-Бахмут. Луганська область в котлі?" безвідповідально і маніпулятивно. Свої припущення залиште при собі. Чи думали ви про те, що буде з рідними захисників, які боронять Луганщину та родичів тих, хто залишився в області, коли вони це прочитають? - наголосив Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?