Найближчий тиждень стане вирішальним у битві за Луганщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Найближчий тиждень стане вирішальним у битві за Луганщину

Найближчий тиждень стане вирішальним у битві за Луганщину
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що наступний тиждень стане вирішальним для України у битві проти кремлівської окупаційної армії за Луганщину.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Наближається кульмінація битви за Луганщину 

Орки закінчуються. Вони ж такі ж кулепробивні як і всі інші. Єдине, їх дуже багато. Наші бійці просто шоковані тим, що вони як таргани лізуть з усіх щілин. Але я думаю, що найближчий тиждень покаже, весь розвиток подій буде цього тижня, - наголосив Гайдай.

За його словами, наразі бої з кремлівськими окупантами ведуться на околицях міста Сєвєродонецьк.

Обстріли Сєвєродонецька збільшуються в геометричній прогресії і авіабомби скидають на місто і постійно "Градами", "Смерчами" обстрілюють, артилерія. Вже підійшли досить близько російські війська, тому вони можуть обстрілювати вже й мінометами. Місто знищується постійно, цілодобово. Ситуація в місті дуже тяжка. Учора бої були вже на околицях міста, - наголошує очільник ОВА.

Фото - facebook.com/sergey.gaidai.loga

За словами Гайдая, Путін поставив за мету забрати Луганську область за всяку ціну, тому перекидає війська з усіх напрямків.

І Маріуполь, і Харків, і навіть із Донецької області частину забрали, щоб просто вже продавити повністю Луганську область, - зазначає керівник ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?