ЗСУ відбили спробу наступу окупантів на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили спробу наступу окупантів на Харківщині

ЗСУ відбили спробу наступу окупантів на Харківщині
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупаційна кремлівська армія здійснила безуспішну спробу наступу в районі населеного пункту Тернова.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

ЗСУ відбили чергову спробу наступу окупантів на Харківщині

У Генштабі ЗСУ зазначили, що окупанти з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру міста Рубіжне.

При цьому військові РФ посилюють прикриття  ділянки українсько-російського кордону Харківської та Брянської областей.

Тривають також обстріли населених пунктів у прикордонній смузі на Сумщині.

В районі Слов'янська ворог припинив наступ та зосередився на утриманні зайнятих позицій.

Зафіксовані обстріли зі ствольної й реактивної артилерії, мінометів і танків в районі населених пунктів Святогірськ і Довгеньке. Також армія РФ завдала авіаційного удару в районі населеного пункту Байрак.

За підтримки артилерії та армійської авіації ворог безрезультатно спробував взяти під контроль населений пункт Пасіка. У Лиманському напрямку ворог активізував ведення бойових дій. За артилерійської та авіаційної підтримки веде бойові дії в районі населеного пункту Лиман.

Окупаційна армія також продовжує спроби захоплення міста Сєвєродонецьк на Луганщині.

На Бахмутському напрямку противник вів наступальні дії в районі Комишувахи, Яковлівки та Троїцького, успіху не мав, зазнав втрат.

На Авдіївському напрямку сили армії РФ не припиняють мінометні та артилерійські обстріли позицій сил оборони та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Оріхів та Новосілка. Також застосовувалася штурмова та армійська авіація в районах Кам'янки, Авдіївки та Новомихайлівки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?