Експерт назвав головну ціль України у війні проти РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Експерт назвав головну ціль України у війні проти РФ

Експерт назвав головну ціль України у війні проти РФ
Джерело:  online.ua

Економічний експерт, підприємець та викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Валерій Пекар зазначає, що відмова більшості країн світу від енергоресурсів РФ перетворить державу-окупанта на посередню і регіональну країну.

Джерело: Радіо НВ

Війна проти України ставить хрест на глобальних амбіціях Кремля 

Якщо світ буде менше залежати від викопного палива, Росія просто повернеться туди, де була 500 років тому. Це буде така порівняно невелика регіональна країна, яка має якусь амбіцію, але нічого не має для того, щоб її підтримувати. І це відповідає інтересам України — вони полягають не в тому, щоб вигнати останніх російських солдатів зі своєї території, а в тому, щоб Росія ніколи більше не становила загрозу для України, - зазначає Пекар.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

На його думку, більшість санкцій проти РФ вів сам кремлівський диктатор Володимир Путін.

Серед усіх світових лідерів найбільше санкцій на російську економіку наклав не Джо Байден і не Олаф Шольц, і не Борис Джонсон, не Емманюель Макрон і не Володимир Зеленський навіть, а Володимир Путін. Це ті втрати, яких російська економіка зазнає від повної перебудови на військові рейки, відмови від сучасних економічних моделей і занурення в якийсь абсолютний сталінізм. Вона, по суті, сама на себе накладає ембарго, відмовляючись від торгівлі з певними країнами за якісь їхні справжні або вигадані провини... ніхто зі світових лідерів не зробив для падіння російської економіки стільки, скільки зробив Володимир Путін. Я думаю, що російський народ буде вихаркувати це ще три або чотири покоління, можливо, ціле століття, - зазначив експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?