ЗСУ відбили чергову спробу наступу армії РФ на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили чергову спробу наступу армії РФ на Луганщині

ЗСУ відбили чергову спробу наступу армії РФ на Луганщині
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про чергову невдалу спробу кремлівської окупаційної армії вести наступ одразу за 4 напрямками.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Гайдая

ЗСУ відбивають всі спроби наступу окупантів на Луганщині 

Гайдай зазначив, що кремлівська окупаційна армія намагалась проводити наступ в районах Осколонівки, Пурдівки, Щедрищевого та Смолянинового.

Одразу із чотирьох напрямків намагалися увірватися до Сєвєродонецька росіяни, але отримали гідну відсіч й відійшли на попередні позиції. Втім, артилерійські та мінометні обстріли житлових кварталів ними продовжилися. Постраждав майже кожний підконтрольний населений пункт, - зазначає очільник ОВА.

Окрім цього окупанти зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом.

Позиції наших військ на фронті росіяни обстрілюють вдовж усієї лінії зіткнення поблизу Лисичанська та Сєвєродонецька, - зазначає Гайдай.

Загалом, протягом минулої доби, було відбито дев’ять ворожих атак, знищено п’ять танків, чотири артилерійські системи, десять одиниць бойової броньованої техніки та два автомобілі військ РФ. Підрозділи ППО уразили один БПЛА "Орлан-10".

Також вчора були затримані декілька людей, які фотографували військову техніку. Ними займатиметься СБУ.

Гайдай також зазначив, що у Сєвєродонецьку за добу пошкоджено сім будинків, у Лисичанську – п’ять. Також по п’ять – у Тошківці та Нирковому. Чотири – у Врубівці, по три – у Гірському та Золотому, два – у Привіллі. Поки не встановлена точна кількість зруйнованих будинків після обстрілів Новодружеська, де житловий фонд постраждав одразу на трьох вулицях. Як і у Врубівці, по якій ворог завдав авіаційний удар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?