Кремль може розмістити на окупованих українських територіях ядерну зброю
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль може розмістити на окупованих українських територіях ядерну зброю

Кремль може розмістити на окупованих українських територіях ядерну зброю
Джерело:  online.ua

На думку аналітика з фонду ""Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва" Марії Золкіної, Кремль розмістить на окупованих територіях України тактичну ядерну зброю з метою змусити Україні та Західні країни відмовитись від боротьби за звільнення цих територій.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Кремль погрожує Україні та світу застосуванням ядерної зброї

Росіяни прагнуть збільшити свій ядерний шантаж. Зараз ми вже чітко розуміємо, що росіяни будуть розміщувати, як мінімум, тактичну ядерну зброю на окупованих зараз територіях, - зазначила Золкіна.

За її словами, Кремль намагатиметься створити дискусію серед країн Заходу стосовно відмови України від звільнення всіх окупованих РФ територій, погрожуючі при цьому застосуванням ядерної зброї.

Особливо якщо це тактична ядерна зброя, то ми розуміємо, що постраждає Україна, але навряд чи постраждають країни Європи, - зазначає експерт.

На її думку, для того, щоб це зупинити, Україні потрібно намагатись якомога швидше звільняти окуповані території.

Між тим, підрозділи морської піхоти ЗСУ протягом останньої доби знищили склад з автомобільною бронетехнікою окупантів.

Морпіхи з артилерії атакували позиції російських військ. Внаслідок чого українським бійцям вдалося завдати значних втрат ворогу.

Наші воїни знищили 2 гармати з обслугою та боєкомплектом, самохідну гаубицю "Акація" та склад з автобронетехнікою. Остаточні втрати ворога уточнюються, - повідомляють представники ВМС ЗСУ.

У той же час, на думку екс-керівника МЗС України Павла Клімкіна, кремлівській диктатор Володимир Путін сподівається на зміну влади в США з метою дотиснути угоду щодо розподілу України.

У мене таке відчуття, і це я чую також з різних джерел, що він дуже сподівається, що Європа може якось там пройде зиму, але потім Штати і все… буде передвиборча кампанія, дуже складна, президентська, і що врешті-решт він допетляє до якоїсь іншої американської адміністрації і, можливо, це буде Трамп, можливо, це буде інша адміністрація, дружня до Путіна, - зазначає диломат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?