Кремль може знищити Пригожина руками ЗСУ — прогноз Світана
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль може знищити Пригожина руками ЗСУ — прогноз Світана

Кремль може знищити Пригожина руками ЗСУ — прогноз Світана
Джерело:  online.ua

На переконання полковника ЗСУ в запасі та військового експерта Романа Світана, Кремль близький до рішення, яке може знищити власника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Йдеться про вихід армії РФ з Бахмута, яке де-факто означатиме, що Путін дає можливість ЗСУ знищити Пригожина разом з його найманцями.

Джерело: "24 Канал"

Чому РФ збільшила кількість ракетних атак по Україні

Роман Світан звертає увагу на те, що протягом останніх двох тижнів армія РФ активізувала свої ракетні атаки.

За словами експерта, у такий спосіб Кремль реагує на початок контрнаступу ЗСУ.

Вони вже розуміють, що наступ як такий почався. А одним з показників наступу є збільшення постачання зброї від західних партнерів, – зазначає спікер.

Згідно з даними Романа Світана, наразі на території нашої країни немає великих складів зі зброєю, оскільки команда Валерія Залужного розуміє, що РФ може їх просто знищити.

Саме тому всі запаси зброї знаходяться на територіях країн-партнерів.

У таких умовах ключове завдання українського командування – грамотно налаштувати логістику, аби зброя максимально швидко надходила зі складів партнерів на лінію фронту. Водночас завдання російської армії – завадити цьому, - пояснив експерт.

Кремль знає, як знищити Пригожина руками ЗСУ

Як відомо, нещодавно власник Групи "Вагнера" почав скаржитися на масові втечі солдатів РФ з їхніх позицій у Бахмуті.

За словами Пригожина, дезертирів так багато, що "вагнерівцям" у загороджувальних загонах не вистачає снарядів, щоб їх розстрілювати за втечу з поля бою.

У Пригожина велика проблема, адже російські війська реально можуть відійти. При цьому це може бути не втеча, а відхід на правильно вибрані для оборони рубежі – це район Попасної, – прогнозує Роман Світан.

На переконання експерта, для "кухаря Путіна" таке рішення стане пострілом у голову, адже цілий рік долав 30 кілометрів до Бахмута не для того, щоб тепер за 30 хвилин втекти назад.

Він це не вирулить в інформаційному полі. Тому й починає вже істерити. Та це його проблема. У Бахмуті його наші війська просто знищать, – підсумовує Світан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?