Кремль оголосив про легалізацію азартних ігор в анексованому Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль оголосив про легалізацію азартних ігор в анексованому Криму

Кремль оголосив про легалізацію азартних ігор в анексованому Криму
Джерело:  online.ua

Російська окупаційна влада запланувала остаточно легалізувати гральний бізнес на території Кримського півострова. Про це повідомляє ONLINe.UA з посиланням на видання "ТАСС".

За офіційними даними, прем'єр-міністр Дмитро Медведєв підписав документи про створення відповідної зоні під назвою "Золотий берег". Для неї надають площу у 146 851 квадратний метр.

Нагадаємо, що заяви про наміри легалізувати гемблінг на території окупованого регіону пролунали від Москви ще 2014 року. Тоді ж президент Володимир Путін підписав відповідний законопроєкт.

Також раніше окупанти інформували, що функціонувати гральна зона буде у передмісті Ялти, на території населеного пункту Кацівелі, який відноситься до Ялтинської міськради. Вона може запрацювати вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці вересня український уряд виступив із пояснювальною заявою щодо можливих прибутків від легалізації грального бізнесу у державі. За інформацією прем'єр-міністра Олексія Гончарука, країна може отримати близько 2-2,5 мільярдів гривень. Ця сума залежить від положень законопроєкту, за який голосуватиме парламент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?