Кремль оновив відомості про зустріч "нормандської четвірки"
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль оновив відомості про зустріч "нормандської четвірки"

Кремль оновив відомості про зустріч "нормандської четвірки"
Джерело:  online.ua

Наразі ще невідомо, коли відбудеться нова зустріч лідерів країн "нормандського формату". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російську агенцію ТАСС.

За словами представника президента РФ Дмитра Пєскова, сторони не визначилися з датою майбутнього саміту.

"Ні, поки ще не визначена", - відповів прес-секретар на відповідне питання.

Зараз відомо, що Берлін став місцем зустрічі представників України, Франції, Німеччини та Росії з приводу обговорення саміту.

Кремль спрямував на це обговорення помічника Путіна - Владислава Суркова. Українську сторону представив новий очільник МЗС Вадим Пристайко. Як пояснила німецька міністерка закордонних справ Марія Адебар, дипломат брав участь у зустрічі на рівні помічників лідерів, бо раніше виконував саме ці функції.

Нагадаємо, останній саміт "нормандської четвірки" відбувся 19-20 жовтня 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Путін наприкінці серпня зробив заяву про"домашнє завдання", яке Києву потрібно зробити перед узгодженням дати нової зустрічі у "нормандському форматі". Москва нібито не хоче проводити саміт заради саміту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?