Кремль погрожує знищити Україну у найближчі 2 роки
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль погрожує знищити Україну у найближчі 2 роки

Кремль погрожує знищити Україну у найближчі 2 роки
Джерело:  online.ua

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медвєдєв у відповідь на плани України отримувати зрідженний природний газ від США пригрозив знищенням України протягом найближчих двох років.

Джерело: Telegram-канал Дмитра Медведєва

Кремль пригрозив знищити Україну 

Бачив повідомлення, що Україна по ленд-лізу хоче отримати від своїх заокеанських господарів ЗПГ з оплатою поставки через 2 роки. Інакше цієї зими просто замерзне. Тільки питання. А хто сказав, що через два роки Україна взагалі існуватиме на карті світу? - цинічно зазначив кремлівський високопосадовець.

Він зазначив, що нібито США байдуже на подальшу долю України.

Вони настільки вклалися в проект "анти-Росія", що все інше для них дрібниця .. - наголосив Медвєдєв. 

Між тим українські військові ліквідували осійського полковника, пропагандиста Сергія Постнова. Він загинув у ніч із 13 на 14 червня.

Як відзначає пресслужба Ради ветеранів центрального апарату відділу внутрішніх справ Росії., Постнов загинув під час "виконання військового обов’язку", однак деталі його смерті не уточнюються.

Сергій Постнов (фото - veteran.caovd.ru)

Додається, що пропагандист працював кореспондентом й редактором газети "Зоркий часовой". Після цього він працював у редакції військового журналу "На боевом посту" після чого перейшов до відділу департаменту із взаємодії із засобами масової інформації Росгвардії.

Відомо, що Постнов супроводжував російських військових у Гостомелі Київської області, а також в Харківській та Луганській областях.

В МЗС Польщі зі свого боку закликали  протидіяти будь-якій втомі від війни в Україні. Оскільки кожен день помирають люди, і тільки в інтересах керівника Кремля Володимира Путіна, щоб західний світ зайнявся іншими проблемами.

Зрозуміло, що з кожним тижнем і місяцем певні речі стають все більш звичними для громадської думки, і, на жаль, війна, чим далі від кордонів України, тим більше. Але ми активно працюємо над тим, щоб західне суспільство - політики, дипломати були постійно поінформовані про те, що відбувається в Україні, і надавали всі деталі, - зазначив заступник глави МЗС Польщі Мартін Пшидач.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?