Кремль прокоментував заяву Байдена про Путіна-вбивцю
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль прокоментував заяву Байдена про Путіна-вбивцю

Кремль прокоментував заяву Байдена про Путіна-вбивцю
Джерело:  online.ua

18 березня незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков нарешті вирішив прокоментувати резонансну заяву американського лідера Джо Байдена про російського президента. Так, прессекретар російського глави назвав "дуже поганими висловлюваннями" слова очільника Білого дому про Путіна-вбивцю. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс"

Вказано, що під час бесіди з представниками медіа 18 березня журналісти поцікавилися у Дмитра Пєскова, "чи не образили особисто Путіна ці висловлювання". Що цікаво, речник Кремля не зміг конкретно відповісти на запитання про те, чи планує російський президент відреагувати на заяву Джо Байдена.

"Я б не був багатослівним, реагуючи на це. Скажу тільки, що це дуже погані висловлювання президента США. Він однозначно не хоче налагоджувати відносини з нашою країною. І далі будемо виходити саме з цього", - зазначив прессекретар російського президента.

Що важливо розуміти, 18 березня також стало відомо, що команда президента РФ Володимира Путіна несподівано викликала російського посла в США Анатолія Антонова для консультацій щодо майбутніх американсько-російських відносин. Це рішення було ухвалене після того, як 17 березня американський лідер Джо Байден заявив, що російський президент Володимир Путін "вбивця", який "заплатить ціну" за втручання у вибори в США.

В МЗС РФ звинувачують офіційний Вашингтон у тому, що протягом останніх років він завів відносини між США та Росією у глухий кут. Окрім того, Кремль запевняє, що "зацікавлений в тому, щоб не допустити їхньої (зв’язків) необоротної деградації, якщо американці усвідомлюють пов’язані з цим ризики".

Нагадаємо, під час інтерв’ю ABC News Джо Байден заявив, що вважає російського колегу Володимира Путіна "вбивцею", а також пообіцяв, що останній "заплатить" за втручання у вибори США. Москва зразу ж зажадала вибачень від Байдена за ці слова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда американського лідера Джо Байдена офіційно заявила, що офіційний Вашингтон в найближчі тижні потужно відповість на комплекс "дестабілізуючих дій" з боку РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?