Кремль цинічно відмовився від припинення вогню на Великдень
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль цинічно відмовився від припинення вогню на Великдень

Кремль цинічно відмовився від припинення вогню на Великдень
Джерело:  online.ua

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця повідомив, що представники РФ цинічно відкинули пропозицію генсека ООН Антоніу Гуттеріша з приводу введення великоднього перемир'я.

Джерело: Twitter-сторінка Сергія Кислиці

Кремль цинічно відмовився від великоднього перемир'я

Позиція московського фюрера була озвучена вже за декілька годин на Радбезі, - зазначив Кислиця.

Представник РФ в ООН цинічно заявив, що заклики до перемир'я звучать неправдиво і нещиро. У Кремлі вважають, що режим припинення вогню лише привід здобути передишку для українських військових та провести перегрупування.

Також він заявив, що це дозволить українській стороні "влаштувати нові нелюдські провокації і запустити нові фейки про дії російських солдатів".

Подібні тактичні псевдомиротворчі заклики ми ретельно відокремлюватимемо від щирого прагнення допомогти Україні прийняти єдино правильне і давно назріле рішення. І чим швидше це зробить Україна, всупереч підбадьорливим заклинанням тих, хто хоче побільше нажитися на її трагедії, що почалася в 2014 році, включаючи керівництво ЄС, яке остаточно скинуло маски, тим краще це буде для цієї країни, - заявив перший заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?