Кремль: у Росії немає претензій до Януковича, але є "цікаве питання"
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль: у Росії немає претензій до Януковича, але є "цікаве питання"

Кремль: у Росії немає претензій до Януковича, але є "цікаве питання"
Джерело:  online.ua

Речник президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що у Росії немає жодних претензій до президента-втікача Віктора Януковича, який вже майже 5 років переховується в РФ від українського правосуддя, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Ні. До нього немає ніяких претензій із боку російської держави", – заявив Пєсков, відповідаючи на запитання журналістів.

На запитання про юридичні підстави тривалого перебування Януковича в Росії, тоді як громадяни України можуть перебувати на території РФ до 90 діб без оформлення необхідних дозволів, Пєсков відповів: "Я не думаю, що на нього це поширюється".Щодо статусу, з яким Янукович перебуває на території Росії, Пєсков сказав: "Мені це потрібно уточнити, питання цікаве".

Речник Кремля наголосив, щоу Москві ставляться до Януковича "однозначно як до колишнього президента України".

Нагадаємо, 6 лютого екс-президент України Віктор Янукович дасть прес-конференцію в Москві. Онлайн-трансляція почнеться о 13.00 за київським часом. Адвокат Януковича, Олександр Горошинський, повідомляв, що однією з головних тем, про які Янукович говоритиме на прес-конференції, стане його вирок про держзраду, який був винесений Оболонським судом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Порошенко прокоментували вирок Януковичу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?