У Порошенко нарешті прокоментували вирок Януковичу
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенко нарешті прокоментували вирок Януковичу

У Порошенко нарешті прокоментували вирок Януковичу
Джерело:  online.ua

Представниця українського лідера у Верховній Раді Ірина Луценко вважає, що колишній президент Віктор Янукович отримав досить легкий вирок. Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Для мене, як політика і громадянина України, був несподіванкою такий досить легкий вирок, який оголосив український суд злочинцеві Януковичу", - каже Луценко.

 Депутатка наголосила, що очікувала більш суворого вироку.

"Генеральна прокуратура вже заявила про те, що вона не згодна з вироком, вона подаватиме апеляцію, додатково доводити суду, що ті докази і ті статті, за якими прокуратура звинувачувала злочинця Януковича, повинні бути доведені, вони є обґрунтованими, і довести вже в апеляційній інстанції й інші злочини, які скоїв злочинець Янукович", - сказала Луценко.

 Окрім того, вона надіється, що в українських судах будуть розглядатися "і інші судові позови, і інші звинувачення" на адресу Януковича.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд заочно визнав екс-президента Віктора Януковича винним у державній зраді та пособництві в агресивній війні.  Вирок 24 січня оголосила колегія Оболонського райсуду Києва. Зазначається, що на даний момент вирок ще не є чинним. Він може бути оскаржений протягом 30 днів і набуде чинності лише у тому випадку, якщо ніхто не подасть скаргу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?