Кремль у відповідь на розслідування про палац Путіна показав віллу Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль у відповідь на розслідування про палац Путіна показав віллу Навального

Кремль у відповідь на розслідування про палац Путіна показав віллу Навального
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна ніяк не може заспокоїтися після резонансного розслідування лідера російської опозиції Олексія Навального про розкішний палац президента РФ під Геленджиком. Так, головний путінський пропагандист Дмитро Кисельов у відповідь на фільм про палац Путіна показав сюжет про німецьку віллу Навального. За словами поплічника господаря Кремля, Навальний знімав двоповерхову віллу площею більше 300 квадратних метрів в найпрестижнішому районі Фрайбурга. Про це інформує ONLINE.UA з поисланням на "Росія 24".

Представниця російського ЗМІ в новому сюжеті почала стверджувати, що в будинку є простора вітальня, два дивани, телевізор, "розкішні спальні з терасою, кухня з кавоваркою, набором голландського чаю і подарунковою пляшкою місцевого вина". Журналістка також звернула увагу на те, що "жодна вілла не може обійтися без своєї кімнати бруду" і показала підсобне приміщення з пилососом. Що цікаво, в сюжеті не забули показати й туалет, яким користувався Навальний, акцентувавши увагу на тому, що біля унітазу є йоржик, який "блищить". Окрім того, журналістка зайшла в кімнату з джакузі і поплавала у басейні. Лідера російської опозиції вона постійно називала "пацієнтом", ігноруючи його ім'я та прізвище.

Прокремлівське ЗМІ звертає увагу на те, доба на цій віллі обходяться в "530 євро плюс застава". Журналісти підрахували, що Навальний жив на цій віллі майже 2 місяці до самого від'їзду до Москви, а значить, "тільки на житло у Фрайбурзі він витратив більше 30 тисяч євро". Окрім того, пропагандисти зауважили що, "враховуючи зйомки фільму про "палац Путіна", цінник піднімається до мільйона євро". Російські журналісти наголосили, що Навальний "офіційно безробітний блогер", тому незрозуміло, на "на чиї ж гроші" він зняв віллу і фільм про палац Путіна. Загалом на історію про Навального пропагандист Кисельов не пошкодував майже 50 хвилин ефіру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що підтримує російського опозиціонера Олексія Навального, попри його скандальну позицію про окупований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?