Кремль відреагував на вимогу назвати юридичних власників палацу Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль відреагував на вимогу назвати юридичних власників палацу Путіна

Кремль відреагував на вимогу назвати юридичних власників палацу Путіна
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна почала стверджувати, що скандальний палац у Краснодарському краї, про який йдеться в розслідуванні відомого опозиціонера Олексія Навального, належить не главі РФ, а певним підприємцям, імена та прізвища яких поки називати не можна. З такою заявою виступив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс".

Російські журналісти нагадали Пєскову що, згідно з останньою заявою Путіна, "палац в Геленджику" йому не належить, проте, за словами представників медіа, "в розслідуванні і не стверджується, що президент РФ або його родичі є власниками об'єктів юридично, йдеться про те, що сам комплекс зареєстрований на деяких номінальних осіб".

"Не погоджуся з вами. У цьому розслідуванні стверджується, що це палац Путіна і що він будувався для Путіна, там, Путіним і так далі. Тому тут я з вами категорично не згоден. І Путін однозначно відповів негативно на це питання, мало того, він сказав, що ані він, ані його родичі не мають і не мали ніякого відношення, тим більше, відношення власності до цього об'єкта... Власниками є підприємці... Дійсно, це великий об'єкт, він добре відомий в Геленджику. І один або кілька (підприємців - ред.) прямо або опосередковано володіють цим об'єктом", — заявив Дмитро Пєсков.

За словами речника Кремля, команда Путіна не має права розголошувати імена цих власників і не планує це робити.

"Якщо залишаються питання, то дійсно, компетентні відомства теж, напевно, так чи інакше нададуть інформацію. Але, що стосується уточнення, ми ж повинні залазити в приватну власність, як ви собі це уявляєте?", — поцікавився представник російського президента.

Після цього журналісти запитали, чому б, з урахуванням інтересу громадськості, не розкрити всі деталі, пов'язані "з палацом під Геленджиком".

"Це неможливо", — коротко відповів Дмитро Пєсков.

Варто нагадати, що 25 січня очільник Кремля Володимир Путін вперше прокоментував розслідування Олексія Навального, в якому розповідається про величезний палац глави РФ в російському Геленджику. Він усе заперечив.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Путін нарешті вирішив прокоментувати масштабні протести в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?