У Росії заявляють про остаточне завершення епохи співпраці із Заходом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії заявляють про остаточне завершення епохи співпраці із Заходом

У Росії заявляють про остаточне завершення епохи співпраці із Заходом
Джерело:  online.ua

Очільник департаменту зовнішньополітичного планування МЗС Росії Олексій Дробінін почав стверджувати, що епоха співпраці РФ із Заходом завершена й настав час позбутися ілюзій та зрозуміти, що повернення до ситуації до 24 лютого у відносинах з Євросоюзом та Штатах не буде.

Джерело: росЗМІ

РФ стверджує про завершення епохи співпраці із Заходом

Незалежно від тривалості та результату (війни в Україні - ред.) вже зараз можна констатувати, що тридцятирічна епоха загалом конструктивної, хоч і небезпроблемної співпраці із Заходом безповоротно завершена, – заявляє Дробінін.

Як стверджує представник російського дипломатичного відомства, наразі у команди очільника Кремля Володимира Путіна виникла можливість остаточно позбутися ілюзій і вийти "за межі парадигми "дружнього поглинання", що відновлювалася західними колегами після 1992 року".

Зрозуміло, що повернення до ситуації до 24 лютого у відносинах із країнами Північної Америки та Європи не буде… Росія вступила в гостру фазу єдиноборства з агресивним альянсом недружніх держав на чолі зі США. Мета противника – завдати нашій країні стратегічної поразки, усунувши її як геополітичного конкурента, – стверджує Дробінін.

Нагадаємо, нещодавно скандальна російська дипломатка Марія Захарова підтвердила, що Кремль може розірвати дипломатичні відносини зі США в разі визнання Росії державою-спонсором тероризму.

Марія Захарова (фото — Flickr.com)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?