Кремль заявив, що Путін був на фронті в Україні — це виявилося брехнею
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль заявив, що Путін був на фронті в Україні — це виявилося брехнею

Кремль заявив, що Путін був на фронті в Україні — це виявилося брехнею
Джерело:  online.ua

Після неочікуваної поїздки українського лідера Володимира Зеленського до Бахмута в мережі активно почали поширювати інформацію про те, що очільник Кремля Володимир Путін теж був на фронті в Україні. Проте журналістам-розслідувачам вдалося одразу вивести російського диктатора на чисту воду — вони довели, що це був Ростов-на-Дону, а не Україна.

Джерело: журналісти-розслідувачі із "Агентство"

ЗМІ розкрили брехню про візит Путіна на передову в Україні

Журналісти звертають увагу на те, що за декілька годин після новини про те, що Зеленський у Бахмуті, депутат російського парламенту Андрій Гурульов написав, що Путін був "у зоні спеціальної військової операції".

Згодом незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що слова Гурульова нібито правда.

Якщо він має на увазі штаб, де він був у п'ятницю, то так, - заявив прессекретар російського диктатора.

Після цих гучних заяв журналісти-розслідувачі уважно переглянули відео відвідування Путіним штабу і дійшли висновку, що насправді очільник Кремля відвідував штаб військ Південного військового округу в Ростові-на-Дону.

Вони звертають увагу на те, що великий круглий стіл зі штабу ПВО та інтер'єри кімнати, в якій він розташований, збігаються з тим, що видно під час відвідування Путіним штабу родів військ.

Той самий штаб у листопаді відвідував і міністр оборони Сергій Шойгу.Тоді також стверджувалося, що міністр перебуває в "зоні проведення спецоперації", - нагадують журналісти.

Фото - скриншот

Нагадаємо, 20 грудня глава держави Володимир Зеленський відвідав Бахмут Донецької області, зустрівся з військовими та нагородив бійців ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?