Кремлівська армія атакувала Київ дронами
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівська армія атакувала Київ дронами

Кремлівська армія атакувала Київ дронами
Джерело:  online.ua

Зранку у понеділок, 17 жовтня, кремлівська армія атакувала Київ за допомогою іранських дронів-камікадзе. В інших регіонах також пролунала повітряна тривога. 

Джерело: Telegram-канали мера Київа та представників ОП

Що відомо про атаку окупантів на Київ 

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про щонайменше 2 вибухи у Шевченківському районі.

Внаслідок атаки сталася пожежа у нежитловій будівлі. Працюють аварійні підрозділи. Пошкоджено кілька житлових будинків. На місці працюють медики.

Інформація про постраждалих уточнюється.

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, партнери мають надати Україні більше систем ППО.

Росіяни думають, що їм це допоможе, але такі дії схожі на агонію. Нам потрібно більше систем ППО і якнайшвидше. У нас немає часу на повільні дії. Більше зброї для захисту неба та знищення ворога. Так і буде, - наголосив Єрмак.

Представники "Укразалізниці" запевнили, що всі рейси відправляються та прибувають у столицю за графіком.

На Київщині лунає повітряна тривога, працюють ППО.

Згодом у Києві пролунав третій вибух.

Представники військової адміністрації Києва зазначили, що окупанти завдають ударів по об'єктах критичної інфраструктури.

Жителів столиці просять залишатись в укриттях.

Що відомо про наслідки ворожих обстрілів на Дніпропетровщині

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що українські ППО збили в небі над Дніпропетровщиною 3 випущені кремлівськими окупантами крилаті ракети.

Перед світанком військові з повітряного командування "Схід" знищили над областю три російські крилаті ракети. Дві - над Криворізьким районом, одну - над Нікопольськи, - повідомив очільник ОВА.

Росіяни усю ніч атакували область. Нікопольський район вони накрили вогнем з "Градів" та важкої артилерії. Туди прилетіли понад 30 ворожих снарядів. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах пошкоджені будинки.

Однак через обстріли енергетичних об'єктів кремлівською армією на Дніпропетровщині почались екстрені відключення електроенергії.

Кремлівська армія також атакувала об'єкти критичної інфраструктури на Сумщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?