Кремлівські пропагандисти осоромились власною версією відмови Путіна від візиту до ПАР
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремлівські пропагандисти осоромились власною версією відмови Путіна від візиту до ПАР

Кремлівські пропагандисти осоромились власною версією відмови Путіна від візиту до ПАР
Джерело:  online.ua

Кремлівські пропагандистські канали почали поширювати власні божевільні версії відмови кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна від візиту до ПАР на саміт БРІКС.

Джерело: РосЗМІ

Як кремлівська пропаганда в черговий раз осоромилась брехнею про Путіна 

Щоб хоч якось виправдатись після ганебної новини щодо відмови Путіна їхати до ПАР для участі у саміті БРІКС, кремлівські пропагандисти почали поширювати інформацію про нібито підготовку спецслужбами США вбивства кремлівського диктатора.

Так, політтехнолог Сергій Марков заявив, що США нібито намовили на співучасть у "злочині" віце-президента ПАР, а президент Південної Африки про це дізнався і доповів Путіну.

Про БРІКС зовсім коротко скажу. Путін не полетів, тому що є небезпека того, що американці і британці будуть збивати. Їм було заздалегідь відомо. Вони намовили віце-президента ПАР, який насправді не підпорядковується президенту. У нього конфлікт з президентом ПАР, і він придумав це... як пояснити, чому Путін не приїде, - відзначився зухвалою маячнею кремлівський пропагандист.

Але Скабєєва на це відреагувала смішком і зупинила "колегу": "Це була конспірологічна теорія". На що Марков почав обурюватися: "Ні, це чиста правда!".

"Реклама!" - знову перебила Скабєєва.

Як найближче оточення зрадило Путіна  

За словами російського політтехнолога Михайла Шейтельмана, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков вже давно працює не на Путіна, а на зовсім інших людей.

Я не знаю, в чиїх руках сьогодні Пєсков, тобто в якому сенсі і чиї накази він виконує. Хтось повинен був сказати Пєскову: "Піди скажи, що 29 червня була зустріч Путіна з ПВК "Вагнер" і ось все список подробиць - три години вмовляли, займалися працевлаштуванням командирів особисто, ось вся ця нісенітниця. Чому 29, якщо ви виходите повідомляти 10 липня, то вам навіщо треба говорити, що це було 29. З якими цілями? Скажіть просто, нащо було 29, коли всі знають, що 28 публічно по телевізору ти зустрічався з героями і поминав пам'ять загиблих льотчиків, невинного убитих. А 29 виявляється зустрічався з їх вбивцями. Хто таке доручив Пєскову, ось у мене питання прямо виникає відразу і у мене відповіді просто немає, - підкреслив Шейтельман.

Політтехнолог впевнений, що все-таки "якісь інші товариші" керують Пєсковим.

Путін, якщо помітили, коли з'являється змушений тільки цитувати Пєскова. Тобто, як і чим закінчився путч, чим закінчився заколот Пригожина - закінчився виступом Пєскова, не Путіна. Путіна ще дві доби потім не було. Вийшов Пєсков, сказав, що домовилися, Лукашенко домовився. Тільки через дві доби з'явився Путін з тими ж словами. Потім Пєсков прийшов і розповів цю казку про зустріч і тільки через дві доби з'явився Путін з цими словами, - пояснює аналітик.

Політтехнолог нагадав, що Пєсков раніше все-таки коментував те, що спочатку сталося.

Тут все навпаки - виходить прес-секретар і малює головну картину світу: чим закінчився путч, це прес-секретар нам повідомляє. Одна єдина версія виникає, що устами Пєскова нібито робити вигляд, що це говорить Путін. Якщо заволоділи Пєсковим, таким способом ми йому і говоримо, що сказати. Він за цей час встиг вибачитися перед Ердоганом, практично він же сказав, що ми з розумінням ставимося до того, що Ердоган вітає прийняття України в НАТО. Ось "ми з розумінням" мене просто насторожило, "ми" - хто це ми? Таких у нього заяв просто кожен раз все більше і більше сиплеться, - зазначив Шейтельман.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?