Кремлівські пропагандисти Соловйов і Симоньян запропонували "купити" Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремлівські пропагандисти Соловйов і Симоньян запропонували "купити" Україну

Кремлівські пропагандисти Соловйов і Симоньян запропонували "купити" Україну
Джерело:  online.ua

Скажені кремлівські пропагандисти Володимир Соловйов та Маргарита Симоньян вже пропонують "купити" окремі території України за заморожені ЄС російські активи.

Джерело: Телеграм-канал "НеШутки"

Кремлівські пропагандисти зганьбились черговими абсурдними заявами щодо України

При цьому Соловйов цинічно назвав Росію єдиною країною, де нібито зберігається "свобода, повага до людини та її прав".

Його колега Маргарита Симоньян абсурдно заявила, що Росія нібито може "купити" окремі території України в обмін на заморожені ЄС російські активи.

Ось у мене яка ідея з'явилася: є ж наші 300 мрд доларів арештованих. Вони нам їх віддати не можуть. Я пропоную вихід - вони виплачують ці гроші в рахунок нашої покупки тих земель, які хочуть бути з нами. Це принципово - нам потрібні ті, хто хоче бути з нами. Львів нам не потрібен. А ось люди, які хочуть бути з нами на своїй землі, ці гроші відправлять Україні нібито за них. Вони це називатимуть репараціями, а ми це назвемо покупками, - заявила Симоньян.

Як завжди, не обійшлося без загроз у тому, що РФ "ще нічого не починала", а зараз як почне, як випустить тисячі танків та мільйони снарядів.

Час на жарти закінчився. Ми повинні тихо і спокійно всім наваляти... Жарти закінчилися, - видали порцію цинічних погроз кремлівські пропагандисти.

Кремлівські пропагандисти теж усвідомлюють неминучу поразку армії РФ в Україні

Попри скажені заяви та погрози, роспропаганда розуміє, що ситуація на фронті далеко не така прекрасна, як у їхніх мріях. Раніше топ-пропагандист Кремля визнав, що війна буде затяжною, а це значить, на його погляд, що потрібно збільшити термін проходження строкової служби в армії.

Крім того, Соловйов в істериці вибухнув новим неблагополучним прогнозом для росіян і пригрозив походом окупаційної армії до Європи. У черговому відео він заявив, що війська РФ вторгнуться в Гаагу, Париж і Берлін, нібито для того, щоб про Росію "думали з повагою".

Водночас російська пропагандистка Маргарита Симоньян, схоже, загубила методичку з Кремля. Вона раптово визнала, що російські "референдуми" в Херсонській та Запорізькій областей фейкові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?