Кремлівські пропагандисти вигадали безглузде пояснення шаленим втратам армії РФ під Авдіївкою
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські пропагандисти вигадали безглузде пояснення шаленим втратам армії РФ під Авдіївкою

САУ ЗСУ

Кремлівські пропагандисти та командування злочинної армії РФ вигадують безглузді виправдання провальним штурмовим діям окупантів в районі Авдіївки та понесеним шаленим втратам.

Що відомо про ситуацію в районі Авдіївки

За інформацією керівника Авдіївської МВА Віталія Барабаша, в результаті провальних штурмів в районі міста російські військові злочинці зазнають шалених втрат.

При цьому Барабаш зазначив, що інформація від Генштабу ЗСУ про ворожі втрати може трохи занижувати їх.

Глава МВА пояснив, що реальну картину можна буде побачити трохи пізніше.

Барабаш пояснив, що не вся інформація оперативно подається українськими військовими і не все можна фізично порахувати в умовах постійних бойових дій.

При цьому командуванню злочинної російської окупаційної армії і кремлівським пропагандистам необхідно пояснувати перед росіянами високі втрати за відсутності хоч якихось результатів.

Барабаш підкреслив, що в Росії постійно кажуть про наміри вийти до адмінкордонів Донецької та Луганської областей і сподіваються захопити всю Донеччину до кінця поточного року.

Він підкреслив, що такі сподівання ворога марні і безглузді.

Чому окупаційній російській армії краще забути про Авдіївку

Глава Авдіївської МВА зазначив, що на цьому напрямку окупантам вже півтора року не вдається просунутись вперед хоча б на кілька кілометрів.

Він пояснив, що без контролю над Авдіївкою армії РФ не вдасться встановити контроль над Донеччиною.

Барабаш нагадав, що після початку контрнаступу ЗСУ кремлівські пропагандисти розганяли фейки про наміри українських військових завдати удару по Донецьку.

І ось вони зараз пояснюють такі шалені втрати. Тим, що вони упередили головний удар ЗСУ по Донецьку. Тим, що вони пішли перші в наступ на Авдіївський напрямок, бо саме з Авдіївки планувався цей штурм Донецька, - зазначив Барабаш.

Керівник Авдіївської МВА додав, що перемоги також потрібні й Владіміру Путіну.

За його словами, хтось з окупантів обіцяв російському диктатору захопити Авдіївку на його день народження, але цього не сталося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?