Кремлівські пропагандисти здійняли істерику через перемоги ЗСУ протягом квітня
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські пропагандисти здійняли істерику через перемоги ЗСУ протягом квітня

Кремлівські пропагандисти здійняли істерику через перемоги ЗСУ протягом квітня
Джерело:  online.ua

Кремлівський пропагандист та міжнародний воєнний злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) визнав, що українські військові протягом квітня виконали усі поставлені бойові завдання, тоді як злочинна армія РФ провалила власні плани. 

Джерело: РосЗМІ

Гіркін заявляє про повний провал армії РФ в Україні у квітні 

За його словами, протягом місяця російські військові злочинці не змогли реалізувати план із захоплення Бахмуту і українські військові продовжують успішно тримати оборону в західній частині міста.

Гіркін також заявив, що основна бойова сила росіян на цьому напрямку, терористична ПВК "Вагнера" наразі повністю знекровлена.

Бахмутська м'ясорубка" триває для обох сторін, але противник свої завдання вирішив, а наша сторона – ні, - підкреслює кремлівський терорист.

Він також визнав провали та численні втрати російської армії в районі Авдіївки, де окупанти після серії поразок змушені були відступити.

Змушені знову відтягуватися, залишаючи частину зайнятих раніше позицій". Третій "гарячий напрямок" – Мар'їнка - в цілому без змін за підсумками місяця, незважаючи на "кривавий вуличний тягни-штовхай. Загальний висновок: квітневі бої ворог знову в цілому зумів провести успішно для себе. У травні почнеться літня кампанія і "хід за украми", так як наші генерали за зиму і весну не зуміли зробити практично нічого, крім утилізації ударного корпусу на Донбасі, - визнає Гіркін.

Пригожин також визнає поразки росіян 

Власник терористичної ПВК "Вагнера" Євген Пригожин визнав, що російська армія в Україні провалила план виконання так званої "спецоперації".

Під час інтерв'ю одному з російських пропагандистів Пригожин заявив, що "швидка війна", на яку сподівалося російське військово-політичне керівництво, обернулася справжнім крахом для "другої армії світу".

24 лютого 2022 року ми почали цю "гарну спецоперацію": потопталися місяць на місці, після цього застопилися, після цього отримали на багатьох напрямках жорстких п*здюлей. І що ми побачили? - зазначає Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?