Ракетна атака РФ не завдала шкоди енергосистемі – Укренерго
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетна атака РФ не завдала шкоди енергосистемі – Укренерго

Ракетна атака РФ не завдала шкоди енергосистемі – Укренерго
Джерело:  online.ua

В Укренерго повідомили, що ракетна атака РФ 28 квітня не вплинула на стане енергосистеми. Виробництва електроенергії достатньо для споживання.

Джерело: Укренерго

Чи пошкодила атака РФ 28 квітня енергосистему

В Укренерго повідомили, що ранкова ракетна атака росіян не завдала пошкоджень енергетичній інфраструктурі та не призвела до необхідності обмеження споживання.

Проте в компанії зауважили, що ситуація на сході України все ще залишається складною, оскільки через обстріли таки пошкоджено енергетичний об’єкт.

Станом на 28 квітня виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Водопілля спадає. Гідроелектростанції продовжують працювати не тільки для покриття піків споживання зранку та ввечері, але й упродовж всієї доби, – йдеться у дописі.

Укренерго усуває наслідки ракетних атак РФ

Повідомляється, що на усіх об’єктах, які зазнали російських атак продовжують працювати ремонтні бригади “Укренерго”.

Росія завдала 15 ракетних та 18 дронових атак. Українська енергосистема отримала безпрецедентні пошкодження.

Повідомляється, що для відновлення того рівня надійності енергопостачання, який був до масованих обстрілів, необхідно багато ресурсу та часу.

В Укренерго закликали українців за можливості використовувати потужну техніку ближче до нічного та денного часу, щоб допомогти енергосистемі впоратися.

Щоб зменшити навантаження на енергосистему, яка зазнала тяжких пошкоджень ворога і все ще продовжує відновлюватися, просимо за можливості переносити використання потужної техніки на нічні та денні години, – йдеться у дописі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?