Кремлівський пропагандист Соловйов ледве не загинув під час обстрілу в районі Вугледара
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівський пропагандист Соловйов ледве не загинув під час обстрілу в районі Вугледара

Кремлівський пропагандист Соловйов ледве не загинув під час обстрілу в районі Вугледара
Джерело:  online.ua

За інформацією проекту "ВЧК-ОГПУ", скандал із дефіцитом боєприпасів в злочинній армії РФ та величезними втратами підрозділів став настільки резонансним, що під Вугледар на Донеччині було вирішено відправити кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова для підняття духу російських військових. Однак знімальна група разом із Соловйовим ледве не загинула, потрапивши під обстріл в районі міста.

Джерело: проект  "ВЧК-ОГПУ"

Соловйова відправили під Вугледар замість боєприпасів 

Зазначається, що наказ про відправку Соловйова в район Вугледару віддав особисто голова російського Генштабу Валерій Герасимов.

Пропагандиста мали привезти на околиці міста для реалістичності його сюжетів.

Після публічного скандалу через гігантські втрати морпіхів 155 бригади було прийнято рішення підтримати бойовий дух підрозділу. Як подарунок їм вирішили організувати візит... Володимира Соловйова. Санкцію на приїзд підписував особисто начальник Генштабу, якого й уповноважили забезпечити безпеку перебування Соловйова у зоні бойових дій, у безпосередній близькості від Вугледара. Але, як з'ясував ВЧК-ОГПУ, все пішло не за планом. Країна мало не втратила головного пропагандиста, - зазначається у повідомленні Telegram-каналу  "ВЧК-ОГПУ".

Фото - ВЧК-ОГПУ

За інформацією аналітиків проекту, дивний збіг обставин поєднав прибуття знімальної групи на чолі із  Соловйовим в розташування морпіхів із обстрілом українськими військовими позицій окупантів в районі Вугледару.

За твердженнями росіян, обійшлось без загиблих, однак виступ кремлівського пропагандиста вийшов розмитим.

Знімальній групі довелося після обстрілів ЗСУ у короткий термін "зліпити відредаговану версію надихаючих кадрів з безстрашними морпіхами, які готові йти на штурм без жодної артилерійської підтримки".

Аналітики також зазначають, що візит Соловйова під Вугледар був зумовлений тим, що напередодні командир бригади морпіхів відмовився відправляти військових на штурм, поки не буде надано необхідний боєкомплект.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?