Він кричав та "наїжджав" - перші подробиці гучного скандалу в партії Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Він кричав та "наїжджав" - перші подробиці гучного скандалу в партії Зеленського

Він кричав та "наїжджав"  - перші подробиці гучного скандалу в партії Зеленського

Народні обранці із партії Володимира Зеленського "Слуга народу" відверто зізналися, що на зустрічі з очільником ОПУ Андрієм Єрмаком щодо консультативної ради в ТКГ спільно з представниками ОРДЛО було мало конструктиву, а Єрмак переходив на особистості та "наїжджав" на нардепів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

За словами самих депутатів, зустріч політсили Зеленського та Єрмака екстрено організували після того, як 60 нардепів фракції виступили із заявою проти створення консультативної ради з ОРДЛО. Варто звернути увагу на те, що до публічного демаршу "слуг народу" комунікації з ОПУ та Єрмаком не було і така зустріч навіть не планувалась.

"Комунікації з Єрмаком та Офісом президента не було, бо вони не виходили на контакт. Коли почався дим від нашої заяви, всіх запросили на зустріч до Єрмака. Але навіть на зустрічі, на жаль, все було в стилі "немає зради, а ви – розкольники... Єрмак переходив на особистості, наїхав на кількох депутатів. На Потураєва, на Ткаченка, на Лізу Ясько, коли вона взяла слово. Єрмак кричав, що це не його "зрада", а просто їхні політичні амбіції", - анонімно розповів один з нардепів.

За словами депутата "СН", який був на зустрічі з очільником ОП, "Єрмак напружився, бо подумав, що це наїзд на нього особисто.

Окрім того, зазначається, що суть діалогу, крім взаємних образ, зводилась до того, що Єрмак пояснював, для чого українська делегація ініціювала створення "консультативної ради" з представниками ОРДЛО. Народні обранці поскаржилися, що вони мають дізнаватись про стратегію влади до того, як про неї пишуть ЗМІ.

"Єрмак пояснив суть нашої гри у Мінську, і ми йому сказали, що вважаємо її дуже ризикованою. Тут потрібна філігранна і дуже злагоджена робота всієї влади. А ми дізнаємось про все з газет. Так воно точно не злетить", - розповідають в партії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт пояснив,  про що команда Зеленського домовилася з ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?