Це капітуляція: експерт пояснив, про що команда Зеленського домовилася з ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Це капітуляція: експерт пояснив, про що команда Зеленського домовилася з ОРДЛО

Це капітуляція: експерт пояснив, про що команда Зеленського домовилася з ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Нещодавно у Мінську команда Володимира Зеленського підписала домовленості про створення консультативної ради, в якій передбачаються прямі переговори між ватажками ОРДЛО та Україною. Ця новина за лічені години перетворилася на найрезонанснішу тему, яку активно обговорюють політики та прості українці. Так військовий журналіст Юрій Бутсов назвав домовленості між Києвом та окупантами "державною зрадою". Він наголосив, 11 березня в Мінську люди Зеленського підписали "ганебний акт про капітуляцію України у війні за незалежність". Своєю позицією журналіст поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Таємно, без погоджень з Верховною Радою, представник України ухвалив сценарій Путіна – фактичне визнання окупаційної влади РФ як "представників окремих районів України". Визнання "окремих районів" повністю суперечить позиції самого президента Зеленського, який в Мюнхені 15 лютого заявив: "Ми є готовими до переговорів з місцевим населенням, але не з невизнаними, з точки зору міжнародного права, владою", - підкреслив Бутусов.

Він також звернув увагу на те, що очільник ТКГ у Мінську Леонід Кучма не має жодних повноважень ухвалювати подібні рішення. На думку експерта, СБУ повинна відкрити кримінальне провадження проти всіх представників України в ТКГ.

"Цей документ по суті показує, що "невизнану владу" фактично визнають, а Росія вже не несе відповідальність за мирне врегулювання. Всі шість років вели переговори з РФ, і обмін полоненими Зеленський погоджував з Путіним. А тепер у документі є "окремі райони України", тобто Україна веде переговори сама з собою, це означає, що ми самі визнаємо у себе "внутрішній конфлікт", - наголосив Бутусов.

Раніше  ONLINE.UA повідомляв, що у Порошенка накинулися із звинуваченнями  на Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?