Крим Україна однозначно повинна повернути - розвідник
Категорія
Події
Дата публікації

Крим Україна однозначно повинна повернути - розвідник

Крим Україна однозначно повинна повернути - розвідник
Джерело:  online.ua

Екс-розвідник, який воював в АТО, інструктор-волонтер Олег (Птах) Бондаренко вважає, що Україна повинна повернути анексований Росією Крим, зокрема щоб наші кораблі могли вільно виходити в море.
Про це Бондаренко сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, Крим повинен повернутися не тільки тому, що це українська територія, а ще й тому, що без нього Україна втратила доступ до моря.
"Крим теж однозначно повинен повернутися. Це точно така ж наша територія, точно такі ж ворота в Азовське море. Зараз Азовське море стало, за великим рахунком, внутрішнім морем... Прибережну зону тільки ми можемо контролювати", - сказав екс-розвідник.

Читайте також: В сепаратизмі на Донбасі і в Криму винен Московський патріархат - Філарет
"Пройти через перешийок Кримський ми не можемо, між Азовським і Чорним морями. Не можемо. Перекинути навіть якесь судно одне нещасне, кораблик, ми можемо тільки по суші в розібраному стані. І зібрати його десь в Миколаєві. Ми ніяк по-іншому зробити не можемо. І тому це принципово важливе питання", - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?