Кримінальна справа проти Гонтаревої: НАБУ зробило заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримінальна справа проти Гонтаревої: НАБУ зробило заяву

Кримінальна справа проти Гонтаревої: НАБУ зробило заяву
Джерело:  interfax.com.ua

Національне антикорупційне бюро України закрило кримінальне провадження стосовно  голови Національного банку України Валерії Гонтаревої  через оформлений на її сина депозит в Дельта Банку в зв'язку з відсутністю складу злочину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані  Інтерфакс-Україна.
"Кримінальне провадження, зареєстровано 16 грудня 2015 року з фактом зловживання керівництвом НБУ службовим становищем 12 квітня постановою Національного антикорупційного бюро закрито в зв'язку з відсутністю складу кримінального правопорушення", - повідомили в НАБУ.
Раніше в деяких ЗМІ з'явилася інформація щодо розслідування Національного антикорупційного бюро по депозиту сина глави НБУ Антона Гонтарєва в Дельта Банку за підозрою в тому, що він нібито до введення в зазначений банк тимчасової адміністрації зміг вивести більшу частину своїх депозитів. Також в соцмережах з'явилася інформація, що у невістки Гонтаревої на рахунках в Дельта Банку до введення тимчасової адміністрації в банк знаходилося 12 млн грн.

Нагадаємо, Гонтарева, у відповідь на звинувачення, дала дозвіл розсекретити дані про свої рахунки в Дельта Банку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?