Кримінальні справи проти Порошенка: адвокат розкрив важливі деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримінальні справи проти Порошенка: адвокат розкрив важливі деталі

Кримінальні справи проти Порошенка: адвокат розкрив важливі деталі
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Петро Порошенко поки що не є підозрюваним або обвинуваченим у тих кримінальних справах, які відкрило ДБР. Можливо, в найближчому майбутньому, слідчі зможуть йому "щось пред'явити", але поки цього не зробили. Подробиці кримінальних справ проти Порошенка розкрив адвокат Ілля Новиков в інтерв'ю НВ, передає ONLINE.UA.

Адвокат підтвердив, що Порошенко фігурує в 13 кримінальних справах. Всі вони були ініційовані колишнім заступником глави АП часів Януковича Андрієм Портновим. За словами Новикова, поки він разом з колегами надає консультативну допомогу Порошенко.

"Тобто ми, все таки, команда юридичних радників, але не команда поки ще захисників", - уточнив Новіков, підкресливши, що поки ще рано говорити про те, що він захищає Порошенко.

Нагадаємо, на початку жовтня з'явилися чутки, що Генпрокуратура готує підозру Порошенко за статтею про зловживання владою. Пізніше директор ДБР Роман Труба заявив, що поки немає проєкту підозри про вчинення злочину п'ятим президентом України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Генпрокуратура пред'явить підозру Петру Порошенко, коли буде зібрано доказову базу, що підтверджує вину колишнього президента України. Коли доказів буде достатньо, то ГПУ направить всі матеріали до Верховної Ради для зняття недоторканності з Порошенка. Про це заявив генпрокурор України Руслан Рябошапка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?