Кримська Няша намагалася довести, що не порушувала присяги Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Кримська Няша намагалася довести, що не порушувала присяги Україні

Кримська Няша намагалася довести, що не порушувала присяги Україні
Джерело:  Нова газета

Так звана прокурорша-"няша" Криму  Наталія Поклонська  суперечливо заявила, що не порушувала присяги Україні і захищала країну, будучи при цьому патріотом Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на інтерв'ю Поклонської "Новой газете".


"Прокурор" підкреслила, що, на її думку, Крим, Росія і Україна - єдине ціле, так було завжди.


"Україна, Росія, Крим - по-моєму, у нас один менталітет, одні традиції, віра, ми слов'яни і брати. У Криму взагалі все було по-російськи завжди. Україну я теж можу назвати в певному сенсі нашою", - сказала Поклонська .


За її словами, Україна розвивалася, поки нею не стали керувати "іноземні особи".


"Вона розвивалася, коли була в складі Росії, розвивалася і потім, будучи самостійною, але коли її захоплюють іноземні особи і починають керувати державою, страшно стає за цю нещасну країну", - зазначила "прокурор" Криму.


На питання журналіста, чи порушила вона присягу на вірність Україні, перейшовши на бік окупантів, Поклонська сказала, що давала клятву захищати Україну, але не "бандерівську".


"Так, але не бандерівську. Я взяла на себе зобов'язання захищати ту Україну, яка справжня, і захищати її закон", - підкреслила вона.


Раніше арбітражний суд Москви  визнав банкрутом бізнесмена Ленура Іслямова, який є одним з організаторів блокади анексованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?