Кримська "няша" Поклонська вразила безграмотністю: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримська "няша" Поклонська вразила безграмотністю: опубліковано відео

Кримська "няша" Поклонська вразила безграмотністю: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Так звана прокурорша-"няша" окупованого Росією Криму Наталія Поклонська вразила своєю безграмотністю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог російського журналіста Дмитра Смирнова в Twitter, який виклав відео розмови Поклонської з журналісткою каналу "Зірка" Вікторією Коляденко.
Журналістка заявила раніше, що їй надійшли погрози під час підготовки матеріалу про затримання в Криму чотирьох кримських татар (як кажуть в РФ - послідовників організації "Хізб ут-Тахрір", визнаної в Росії терористичною). Коляденко нібито дзвонили з незнайомого українського номера і радили побоюватися за своє життя.
"Поклонська журналістці про загрози українського "карателя": Не хвилюйтеся, все у нас вийде, ми його ще й посадимо", - написав Смирнов.
Замість "посадимо" Поклонська вимовила безграмотне "посОдимо", що чітко чутно на записи.


Нагадаємо, в Криму на День перемоги 9 травня відбувся марш "Безсмертного полку", в якому Поклонська допустила ляп - замість фотографії свого родича-учасника Другої світової війни (що передбачає акція) вона вийшла з іконою російського царя Миколи II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?