Кримський міст обрушився: подробиці і відео моторошної події
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримський міст обрушився: подробиці і відео моторошної події

Кримський міст обрушився: подробиці і відео моторошної події
Джерело:  online.ua

Ділянка траси "Таврида", що будується на Кримському мосту, повністю обрушилася в результаті страшної аварії. Інцидент стався напередодні через водія самоскида, який врізався в конструкцію і збив дві укладені балки шляхопроводу. Відео аварії, опубліковане очевидцями події, набуло масового поширення в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Окупанти вже прокоментували НП на Кримському мосту. Вони розповіли, що водій субпідрядної організації, під'їжджаючи до шляхопроводу, проігнорував знак про необхідність дотримуватися пильність і опустити кузов на під'їзді до штучної споруди. В результаті піднятий кузов вантажівки збив дві укладені балки шляхопроводу. Повідомляється, що в результаті аварії водій вантажівки не постраждав - він встиг вчасно покинути кабіну до того, як бетонна конструкція звалилася на вантажівку і розчавила авто. Завдані збитки встановлюються.

Користувачі мережі активно обговорюють НП на Кримському мосту. Вони дякують водієві за те, що зруйнував міст, незаконно побудований Путіним на українському півострові.

"Проектантів до стінки! У них кредо дня: як прибили, так і тримається! Скільки ще треба таких КамАЗів, щоб зрозуміти???", "Допуски на негабарит відсутні, зовсім", "Не сподіваючись на людей, Крим захищається сам", "Якби КамАЗ не сніс цю балку, то її знесли б солдати НАТО", "Водилу нагородити ... квартирою в Києві ...", - активно коментують відео в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського зробили попередження Кремлю через незаконне будівництво Кримського моста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?