Крістен Стюарт змінилася до невпізнання: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Крістен Стюарт змінилася до невпізнання: опубліковані фото

Крістен Стюарт змінилася до невпізнання: опубліковані фото
Джерело:  peopletalk.ru

Американська акторка і зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт кардинально змінила імідж. Артистка обрізала волосся майже під нуль і перефарбувалася в блондинку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Peopletalk.
В оновленому образі Стюарт з'явилася на недавній прем'єрі фільму "Персональний покупець" у Лос-Анджелесі, де вона зіграла головну роль.
Читайте також: Приходько здивувала кардинальною зміною іміджу: з'явилося фото

Як стверджують ЗМІ, Крістен змінила зовнішність через нову роль у фільмі Вільяма Юбенка Underwater, зйомки якого почнуться у найближчі дні. За сюжетом команда вчених-підводників, яка досліджує грунтові води, під час чергового робочого дня опинилася в епіцентрі сильного землетрусу.


Відзначимо, дівчина не вперше робить експерименти зі своєю зовнішністю, але такою публіка Крістен ще не бачила.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Крістен Стюарт була помічена під час романтичної прогулянки разом з подругою - "ангелом" Victoria's Secret Стелою Максвелл. Папарацці вдалося зняти дівчат за пристрасними поцілунками в машині.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?