Криваве свято: надійшли невтішні новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Криваве свято: надійшли невтішні новини з Донбасу

Криваве свято: надійшли невтішні новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

За добу п'ятниці, 14 лютого, бойовики так званих "ДНР" та "ЛНР" завдали 13 ударів у напрямку позицій українських військовослужбовців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил.

За офіційними даними командування, у зоні відповідальності тактичного угрупування "Схід" зафіксвано п'ять збройних інцидентів. У полі діяльності угрупування "Північ" зафіксовано одразу вісім.

"Противник вів вогонь по нашим позиціям із забороненого Мінськими домовленостями міномету калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - зазначили у пресцентрі.

Відомо, що під час ворожих обстрілів отримав поранення один боєць ООС.

"З початком цієї доби (15 лютого - ONLINE.UA) російські окупаційні війська обстріляли захисників Новолуганського, застосувавши 82-мм міномет, станковий протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та іншу стрілецьку зброю", - додали у командуванні.

Наразі з початку суботи втрат серед українських бійців немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська військова розвідка заявила про активізацію в ОРДЛО російських снайперських пар. Утім, через брак координації з окупаційним командуванням вони відстрілюють помилково бойовиків, зазнаючи втрат угрупуванням "ДНР" та "ЛНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?