Криза у Грузії: влада вдалася до жорстких заходів проти мітингувальників
Категорія
Світ
Дата публікації

Криза у Грузії: влада вдалася до жорстких заходів проти мітингувальників

Криза у Грузії: влада вдалася до жорстких заходів проти мітингувальників

Грузинська влада застосувала найжорсткіші заходи для витіснення протестувальників від входу до будівлі парламенту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Правоохоронні затримали кількох активістів, які блокували вхід до установи. Відомо про 10 таких випадків.

Нещодавно до протестувальників звернувся представник МВС Грузії. Він оголосив, що ті мають пів години, щоб залишити ділянку перед парламентом. Потім за справу взявся підрозділ спецпризначення. Окрім того, поліцейська служба застосувала водомети.

Активісти зірвали засідання парламенту, яке було заплановане на понеділок, 18 листопада. Вони вимагають провести позачергові вибори відповідно до пропорційної системи. Уряд повинен піти у відставку, а склад Центрвиборчкому - оновитися.

Масові протестні акції почалися 14 листопада. Депутати у той день не змогли впровадити реформу виборчої системи. Чинна влада дала відповідну обіцянку.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська армія влаштувала зухвалу провокацію проти Грузії. Так звані "зелені чоловічки"встановили паркан неподалік від села Атоці на кордоні Південної Осетії з підконтрольною грузинському уряду територією країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?