"Крижане серце 2": Disney показала трейлер довгоочікуваного мультфільму
Категорія
Культура
Дата публікації

"Крижане серце 2": Disney показала трейлер довгоочікуваного мультфільму

"Крижане серце 2": Disney показала трейлер довгоочікуваного мультфільму
Джерело:  online.ua

Корпорація Disney оприлюднила другий трейлер майбутнього сиквелу мультфільму "Крижане серце". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube.

Згідно з опублікованим відеороликом, творці вирішили трохи підняти завісу над сюжетом нового мультика. Компанія головних героїв - Ельза із сестрою Анною, Крістоф, сніговик Олаф та олень Свен прямують на північ з Аренделу.

Персонажі жадають знайти джерело магічної сили, яка впливає на їхнє рідне королівство. Трейлер продемонстрував, як Ельза вмовляє сестру не йти з нею, проте Анна таки вмовляє її.

Компанія потрапляє у невідому раніше місцевість, де перебуває така ж загадкова цивілізація.

Голоси належать Крістен Белл, Джонатану Грофу, Ідіні Мензель та іншим. Прем'єра, за офіційними даними, запланована на 22 листопада цього року.

Оригінальний мультфільм вийшов на екрани у 2013 році. Цікаво, що публікація першого тизеру сіквела відбулася ще у лютні. Ролик переглянули 42 мільйони разів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно на території України вийшов у прокат блокбастер "До зірок". Участю у створюванні фільму брали Бред Пітт, Томмі Лі Джонс та Рут Негга. Стрічка розповідає історію космонавта з віддаленого майбутнього, кий шукає зниклого батька-колегу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?