Крутіше, ніж Дедпул: Джокер побив світовий рекорд
Категорія
Культура
Дата публікації

Крутіше, ніж Дедпул: Джокер побив світовий рекорд

Крутіше, ніж Дедпул: Джокер побив світовий рекорд
Джерело:  online.ua

Фільм "Джокер", у якому головну роль виконав Хоакін Фенікс, побив світовий рекорд із заробленої каси серед категорії R. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deadline.

Психологічний трилер режисера Тодда Філліпса за мотивами всесвіту DC заробив у світовому прокаті 849,1 мільйона доларів США. Таким чином, він став "найпопулярнішим фільмом із рейтингом R, який коли-небудь виходив".

Попередній рекорд належав стрічці "Дедпул", яка вийшла у 2016 році. Вона заробила близько 783 мільйони доларів.

Нагадаємо, категорія R - це вікове обмеження на перегляд у кінотеатрах з 16 років.

Хоакін Фенікс виконав роль головного опонента супергероя Бетмена в однойменному фільмі. Втім, захисник міста Готем так і не з'явиться на екрані.

Стрічка розповідає про становлення злодія шляхом поступового божевоління. Він не пов'язаний із попередніми фільмами про Бетмена та відрізняється від них.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Джокер" спровокував політичний скандал у Греції. Місцева поліція влаштувала справжні рейди по кінотеатрах через присутніх там молодиків, які не досягли 16-річчя. Влада через це отримала звинувачення у фашистських методах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?