Ксенія Мішина ошелешила зізнанням про лікування у психлікарні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ксенія Мішина ошелешила зізнанням про лікування у психлікарні

Ксенія Мішина ошелешила зізнанням про лікування у психлікарні
Джерело:  online.ua

Українська акторка та колишня героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина неочікувано для всіх зізналася, що змушена була лікуватися у психлікарні. За словами зірки, їй діагностували невроз.

Джерело: Інстаграм-сторінка Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина відверто розповіли про лікування у психлікарні

Як стверджує Ксенія Мішина, вона опинилася у психлікарні з власного бажання, оскільки хотіла отримати відповіді на запитання, які її бентежили доволі довго.

Коли українська акторка вперше зайшла до приймального кабінету - їй стало дуже страшно. Лікарка діагностувала зірці невроз. Що важливо розуміти, це поняття, яке узагальнює групу психічних захворювань, спричинених перенавантаженням нервових процесів.

"Повірте, стіни цього закладу не надихають. Послухавши мою історію, сповнену жаху та безсилля, лікар сухо промовила: "Невроз. Але жити із цим можна. А з психотерапевтом, до якого я тебе відправлю, ти швидко впораєшся з усім", - розповідає колишня "Холостячка".

За словами акторки, їй доводилося займатися з психотерапевткою, до якої її привезли. Тоді жінка навіть боялась ходити. До того ж у її сумочці завжди був тонометр, карвалол і каптопрес.

"Усього ми займалися близько 3 місяців і це було справжнім знайомством із собою. Поступово я розкривала такі верстви психіки, яких раніше навіть боялася доторкнутися і саме цей страх і блокував мене, мою свідомість і тіло. Це було боляче, але чесно та правильно. Це надихало. Я відповідала собі на такі питання, від яких йшли мурашки по всьому тілу. Я плакала, кричала, била подушки. І я дуже її полюбила, тільки вона розуміла мене у той період життя і мої панічні атаки поступово зникали", - зазначає зірка.

Як стверджує Ксенія Мішина саме у той період вона багато усвідомила й дійшла висновку, що повинна стати акторкою. Саме перемога над хворобою дозвола майбутній зірці розпочати новий етап у своєму житті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?