Ксенія Мішина відверто розповіла про знущання колишнього
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ксенія Мішина відверто розповіла про знущання колишнього

Ксенія Мішина відверто розповіла про знущання колишнього
Джерело:  online.ua

Відома українська акторка та колишня учасниця шоу "Холостячка" Ксенія Мішина ніколи не приховувала, що у її житті були важкі насильницькі стосунки з батьком її сина Платона. За словами зірки, життя з ним стало справжнім пеклом.

Джерело: "Українські сенсації"

Ксенія Мішина розповіла, як над нею знущався колишній хлопець

Зірка українських серіалів вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новими деталями колишніх стосунків.

За словами жінки, приблизно у 16−17 років вона переїхала до Києва, щоб займатися творчістю. Тоді їй вдалося вступити до Київського університету імені Карпенка-Карого.

У 20 років, коли Ксенія ще навчалась, вона познайомилась зі старшим на 10 років чоловіком. Він одразу почав залицятися до молодої студентки, однак дівчину цікавило лише навчання і вона не була тоді готова до серйозних стосунків.

"Він постійно виявляв інтерес до мене, постійно приїжджав до мене, намагався доглядати, але ні-ні-ні… І ось він після тижнів шести сказав мені: "Так, все, вистачить, я не можу тебе добитися, я вже не можу на тебе дивитися, можливо я не твій чоловік. Вибач“. Потім я якось прокинулася одного ранку і подумала, чогось мені не вистачає, можливо, я його люблю", – зізналася акторка.

За словами Ксенії Мішиної, після цього вони почали жити разом, а трохи пізніше дівчина дізналася, що вона при надії. Зразу ж після цього її життя перетворилося на пекло.

"Я тоді була залежна від нього у фінансовому плані. Мені не вистачає грошей, я хочу їсти, я їздила в університет. (Він відповідав): "Всього цього вистачає, не поїси, сама йди заробляй". Ось ці маніпуляції, аб'юзерство", – розповідає зірка.

Мішина стверджує, що попри її стан, вона була змушена прибирати, готувати, виконувати домашні обов’язки, навіть коли страждала від токсикозу і гормональних сплесків. Однак ці знущання довго терпіти у неї не було сил.

"Просто подзвонила батькам і сказала: заберіть мене з цього пекла. І все", – розповідає акторка.

Після цього мама зірки приїхала до доньки в Київ та допомогла переїхати у Севастополь, де народився Платон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?