Кубок України: де дивитися матч Динамо - Шахтар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кубок України: де дивитися матч Динамо - Шахтар

Кубок України: де дивитися матч Динамо - Шахтар
Джерело:  online.ua

У середу, 30 жовтня, у матчі 8-го туру Кубка України зустрінуться київський "Динамо" і донецький "Шахтар". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

Команди зустрінуться на полі столичного НСК "Олімпійський". Цей матч стане першим для тренера "динамівців" Олексія Михайличенка проти "гірняків" після його повернення у клуб.

Матч почнеться о 19:30. Його транслюватиме телеканал "2+2", а також офіційні канали "Динамо" та FootballHub на YouTube.

Нагадаємо, востаннє "Динамо" та "Шахтар" билися один проти одного навесні у Кубку України. Тоді двобій завершувався серіями пенальті, перемогу в яких отримала донецька команда.

Протистояння киян та донеччан стало одним з найвідоміших у січасному українському футболі - своєрідне "Классико".

Слід відзначити, що 30 жовтня група з 8 команд здобуватиме право на прохід у чвертьфінал Кубку України.

Як повідомляв ONLINE.UA нещодавно з'явилися новини про можливе припинення існування ФК "Львів". Керівництво команди назвало таку інформацією неправдивими чутками. За словами президента "Львова" Богдана Копитка, клуб буде й надалі існувати та брати участь у футбольних змаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?