Розпуск ФК Львів: президент клубу розповів про долю команди
Категорія
Спорт
Дата публікації

Розпуск ФК Львів: президент клубу розповів про долю команди

Розпуск ФК Львів: президент клубу розповів про долю команди
Джерело:  online.ua

Керівництво професійного футбольного клубу "Львів" звернулося до вболівальників через інформацію про розпуск. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу команди.

"Одні пишуть, що це станеться зимою, інші – в кінці чемпіонату. Прошу не писати нісенітниці, адже з упевненістю заявляю: клуб існував, існує і буде існувати!" - цитує представництво президента Богдана Копитка.

За його словами, "Львів" дійсно зазнав непростих часів, але навіть це не привод для його ліквідації. Він не знає, кому можуть бути вигідні відповідні чутки.

"Ми щиро хочемо реабілітуватись перед своїми вболівальниками, адже потроху знаходимо свою гру та прогресуємо. Ми станемо сильнішими з вашою підтримкою", - додав Копитко.

У жовтні "ТаТоТаке" проінформувало, що у ФК "Львів" існують ризики буквально не дожити до зими.

Як повідомляв ONLINE.UA, воротар української збірної та клубу "Шахтар" Андрій Пятов дав власне пояснення скандальному пенальті у матчі проти "Динамо Загреб". Він стверджує, що нападник-опонент намагався грати в нього, а не у м'яч від початку, намагаючись спровокувати у штрафній зоні українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?