Шахтар - Динамо: Пятов пояснив, як сталося резонансне пенальті у ворота українців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар - Динамо: Пятов пояснив, як сталося резонансне пенальті у ворота українців

Шахтар - Динамо: Пятов пояснив, як сталося резонансне пенальті у ворота українців
Джерело:  online.ua

Голкіпер ФК "Шахтар" Андрій Пятов прокоментував спровокований своїми діями пенальті під час матчу з "Динамо Загреб". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу української команди.

За словами воротаря, іноземний гравець, якого він повалив у штрафній зоні, приходив туди для його блокування.

"Я судді говорив, що цей футболіст приходить спеціально у воротарський і навіть не дивиться на м'яч, а грає в голкіпера. Ну арбітр так вирішив, що ж. Просто я знаю, що перед цим противник стояв і грав мені в корпус, спеціально заважав", - стверджує Пятов.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів завершився 2:2. На 60-й хвилині арбітр призначив пенальті, яке дозволило опонентам "Шахтаря" зрівняти рахунок.

Наступний матч "гірняків" із загребським "Динамо" запланований на 6 листопада. Він відбудеться у Хорватії.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Пятов пропустив пенальті від Кріштіану Роналду під час матчу збірних України та Португалії. Цей гол став тоді єдиним для португальської національної команди у двобої відбору Євро-2020. Українці здобули перемогу, завершивши зустріч на НСК "Олімпійський" з рахунком 2:1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?