Україна - Португалія: експерти назвали кращого гравця матчу відбору Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна - Португалія: експерти назвали кращого гравця матчу відбору Євро-2020

Україна - Португалія: експерти назвали кращого гравця матчу відбору Євро-2020

Експерти порталу InStat назвали найбільш результативних футболістів матчу між збірними України та Португалії 14 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За версією статистичного ресурсу, першим став український голкіпер Андрій Пятов, який отримав 380 балів. Трійку замикають Андрій Ярмоленко (310 балів) та Руслан Маліновський (307 балів).

Кращим серед португальців очікувано став Кріштіану Роналду, результативність якого оцінили у 337 балів. Бомбардир здійснив 9 ударів у бік українських воріт.

Нагадаємо, матч 8-го туру відбіркового етапу Євро-2020 відбувся ввечері у понеділок, 14 жовтня. Він завершився перемогою українців з рахунком 2:1.

Андрій Пятов неодноразово зумів врятувати ворота від атак суперника. Єдиним його промахом стало пенальті, що вдало пробив Роналду. Цей гол став для нього 700-м у кар'єрі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кріштіану Роналду заявив, що гра збірних була дуже гарною, проте гіркою для португальської команди. Останнього разу він був у Києві під час Ліги чемпіонів, яка завершилася перемогою його клубу. Тріумф повторити не вдалося, як відзначив бомбардир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?